Stel jouw vraag over dit nieuwsbericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor het Online Strategie Café

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel

Creatieve teamfoto’s: zo doe je dat

Stel je voor: je zoekt een baan. Of een nieuwe leverancier. Je kijkt eerst op de site. Je zoekt naar de persoon achter de organisatie. Je doet tenslotte zaken met mensen, niet met een bedrijf. En dan kom je op een pagina waar een saaie teamfoto staat. Niet echt een mooi visitekaartje. Bij Veconet denken we veel na over creatieve uitstraling. Daarom pakken we onze teamfoto’s anders aan. Bij Veconet zijn we anders. Je merkt het als je bij ons binnenstapt. Achter een neutrale voordeur zit een verdraaid creatief bureau. Dat laat je dan ook graag zien in je uitingen. Toen we nadachten over onze teamfoto wilden we dus ook nadrukkelijk iets anders dan normaal. Het resultaat zie je hieronder.

 

Lees onder de foto’s verder voor tips hoe jij je team origineel in beeld kunt brengen.

Creatieve teamfoto inspiratie Veconet kerst

 

Creatieve teamfoto inspiratie Veconet oud en nieuw

 

Creatieve teamfoto inspiratie Veconet winter

 

Creatieve teamfoto inspiratie Veconet koningsdag

 

Creatieve teamfoto inspiratie Veconet zomer

 

Creatieve teamfoto inspiratie Veconet sinterklaas

Tips voor jouw teamfoto


01. Maak vaak nieuwe foto’s
Als je één keer per drie jaar nieuwe foto’s laat maken, is het nogal belangrijk hoe je erop staat. Het is leuker om vaak nieuwe foto’s te maken, zodat je ze ook regelmatig kan verversen. Niet te ingewikkeld doen, gewoon plaatjes laten schieten. Er zijn er altijd wel een paar die goed in de smaak vallen.

 

02. Ontspan
Veel mensen hebben een hekel aan op de foto gaan. Maar wat als je er een leuk event van maakt? Creëer een leuke setting, laat iedereen een persoonlijk attribuut meenemen. Of kies voor een ‘niet standaard’ fotograaf. Ga op de foto op de locatie waar je je werk doet. Is dat midden in het bos? Prima, mooie plaat gegarandeerd. Werk je op een saai industrieterrein achter een computer? Laat dan iets anders van jezelf zien waardoor een foto iets persoonlijks krijgt. Dat zorgt voor een ontspannen look. Dat zie je als websitebezoeker meteen.

 

03. Doe iets dat bij je past
Heb je een bedrijf in de corporate finance? Ga dan niet met opblaasbare palmbomen op de foto. Kies voor een omgeving met allure. Een statig pand of een mooi kasteel. Zit je in een creatieve branche als architectuur of tuinaanleg? Laat de creativiteit dan ook zien in je foto’s. Wij pakken het nog iets gekker aan door met allerlei attributen op de foto te gaan. Het maakt niet uit wat je keuze is: als het maar bij je past.

 

Kortom: zo bont als ons hoef je het niet te maken, maar saai hoeft ook zeker niet. Hoe ga jij je volgende fotoshoot organiseren? Ben je op zoek naar een creatief idee? Wij brainstormen graag met je verder.

Meer actuele

Berichten

Even voorstellen…

5 februari 2019

Hoi ik ben Eveline van den Bergh, 24 jaar oud en het nieuwe gezicht bij Veconet. De afgelopen jaren...

Nieuwe website voor Filamat Betonbeschoeiing

20 december 2018

'Betonrevolutie langs het water.' Filamat heeft als missie om bij te dragen aan duurzame waterrijke en stedelijke gebieden. Gijs...

Onbeschaft: dé culinaire beleving op de bouwplaats

12 december 2018

Culinair entertainer Henk van Keulen zet de bouwwereld op z’n kop. Alles is bizar aan de kokende bouwvakkers. Hamburgersaus...

Een Weegbaas met Veconet

16 november 2018

Wegen is weten. En dat moeten alle slagers zich realiseren, vond Weegbaas. Daarom ontwikkelde Veconet de gehele advertentielijn voor...

Meer nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Iedere maand zullen we je op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en trends, speciaal voor ondernemers!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Partner Wordpress
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Lightspeed
Partner Klanten vertellen