Op maandag 3 oktober hebben we met SMASH Visual Media filmopnames gemaakt bij Short Cut Choppers in Ede. De stoere video die hieruit voortkomt wordt gebruikt voor het online ondernemersmagazine dat we ontwikkelen in opdracht van gemeente Ede. Alle ingrediënten voor spraakmakende shots waren aanwezig.

Short Cut Choppers
Short Cut Choppers is een motorzaak in het midden van Nederland. Short Cut Choppers verkoopt motors en heeft als specialiteit het bouwen en verbouwen van oude Harley Davidsons. De eigenaar is Tjeerd Plug, een echte motorfan en –kenner. Met passie voor zijn zaak bouwt hij van losse materialen een complete motor en bouwt hij bestaande motors om tot nieuwe creaties. Zijn motto is: “If you can dream it, we can build it..!!”

Online ondernemersmagazine gemeente Ede
Het online ondernemersmagazine is een nieuw project van de gemeente Ede en wordt ontwikkeld speciaal voor ondernemers in Ede. In het online magazine worden ondernemers uitgelicht, komen businessclubs aan het woord en worden de nieuwste ontwikkelingen verteld uit het oogpunt van verschillende mensen. Veconet verzorgt de complete ontwikkeling, het grafisch ontwerp en de content & communicatie van het magazine. De eerste editie zal eind oktober 2016 verschijnen.