Op donderdag 12 januari zijn we samen met SMASH Visual Media druk bezig geweest met filmopnames bij Bruil in Ede. Op de snelle Bruil e-bike fietsten we langs verschillende locaties voor mooie shots.

Bruil beton & mix
Bruil is leverancier van betonmortel, droge mortel en (architectonisch) prefab beton. Daarnaast zijn ze onder de merknaam Coba succesvol als leverancier in de afbouwmarkt. Onlangs is Bruil verkozen tot vitaalste bedrijf van Gelderland. Momenteel volgen 30 medewerkers een eigen programma met een persoonlijke vitaliteitscoach. Dit initiatief is bedoeld om medewerkers zowel fysiek als mentaal zo fit mogelijk te houden.

Ondernemersmagazine gemeente Ede
Op woensdag  17 januari verschijnt de tweede editie van het ondernemersmagazine, speciaal voor ondernemers uit de gemeente Ede. In het ondernemersmagazine worden ondernemers uitgelicht, komen businessclubs aan het woord en worden de nieuwste ontwikkelingen verteld uit het oogpunt van verschillende mensen. Elke editie staat er een onderneming in the picture, door middel van een korte video. Deze keer was Bruil de onderneming die in de schijnwerpers mocht staan.

Bekijk hieronder het resultaat: