We zijn trots op de 3e uitgave van het Top Magazine. Veconet verzorgde de opmaak van 220 pagina’s boordevol inspiratie en referentieprojecten voor recreatie- en mantelzorgwoningen. Een mooie klus waar veel creativiteit bij komt kijken. We geven je graag een impressie.

Over TOP Totaal
TOP Totaal levert chalets voor recreatie en mantelzorg. Ze ontwikkelen de chalets volledig in eigen beheer. Vandaar dat er zoveel mogelijkheden zijn. Omdat de klant altijd centraal staat, ontwikkelde TOP met heel diverse klanten allerlei chalets. Van die diversiteit geeft het magazine je een voorproefje.

Innovatief en hartverwarmend
In de samenwerking met TOP Totaal bruist het altijd van innovatie en ideeën. Ze zijn een innovatieve en toonaangevende speler in de chaletbouw. Ze ontwikkelen steeds nieuwe concepten, waaronder energieneutrale chalets. Ook mooi: ze maken chalets die geoptimaliseerd zijn om voor korte of langere tijd mantelzorg te kunnen verlenen in de eigen omgeving. Door een chalet te plaatsen, hoeven je geliefden niet te verhuizen om zorg te krijgen. Dat is niet alleen innovatief, het is ook hartverwarmend!

We werkten met veel plezier aan dit TOP Magazine. Bekijk hieronder een korte preview of vraag het magazine hier aan.

Op zoek naar creatief reclamebureau voor uw magazine? Wij nemen graag het traject van A-Z voor u uit handen. Neem contact op, we denken en doen graag met je mee!