Vandaag hebben we de eerste uitgave van het online ondernemersmagazine gelanceerd, in opdracht van de gemeente Ede. Het magazine wordt verstuurd naar ondernemers in de gemeente Ede en toont verschillende aspecten van het bedrijfsleven van Ede. Veconet verzorgde de ontwikkeling en realisatie.

Trots
De gemeente koestert het bedrijfsleven in Ede. Wethouder Willemien Vreugdenhil zegt: “Ik ben trots op het levendige bedrijfsleven, met verrassende ondernemers die met plezier en passie werken.” Die trots wil de gemeente graag laten zien en delen met de ondernemers zelf. Daarom hebben zij een online ondernemersmagazine in het leven geroepen. Veconet is verantwoordelijk voor de hele projectontwikkeling en de realisatie van het magazine zelf.

Ondernemen in Ede
In het magazine worden verschillende aspecten van het bedrijfsleven in Ede belicht. In deze editie zie je een stoer filmpje van Short Cut Choppers uit Ede, neemt accountmanager Sander van de Pol je mee in zijn vlog met 10 dingen die je nog niet wist over Ede en maak je kennis met businessclub De Gelderse Kring.

Benieuwd naar het resultaat? Klik hier om het online magazine te bekijken.