Elke dag krijgt jouw organisatie een stroom aan bruikbare data binnen. Van Google Analytics en MailChimp tot Facebook en LinkedIn. Maar wat doe jij momenteel met al deze data, die van groot belang is voor jouw organisatie? Bij Veconet maken wij gebruik van een dashboard waarmee je realtime inzicht hebt in cijfers en online data.

Winstgevende data
Google Analytics maakt het mogelijk om legio aan data te bekijken en te meten. Met deze data kom je erachter wie je bezoekers zijn, waar hun interesse ligt en meet je de betrokkenheid en conversie. Ook social media geeft je de mogelijkheid om statistieken te bekijken van het aantal paginabezoekers en aantal clicks. Al die resultaten kunnen bijdragen aan de winstgevendheid van je organisatie en zijn daarmee ontzettend belangrijk. Maar om data optimaal in te kunnen zetten en winstgevend te kunnen laten zijn is actueel overzicht essentieel.

Geckoboard
Bij Veconet maken we gebruik van Geckoboard: een handige tool waarmee je eenvoudig en realtime uit allerlei kanalen data in kunt laden. Op deze manier stel je zelf je eigen dashboard samen, zodat je al je (realtime) data in één overzicht hebt. Vervolgens kun je deze projecteren op een presentatiescherm, zodat je direct inzicht hebt in al je online activiteiten en dit voor je team zichtbaar is.

Ook het design van Geckoboard is erg fraai. De verschillende thema’s zorgen ervoor dat je het kunt indelen zoals je wilt. Je kunt het dashboard eenvoudig koppelen aan een presentatiescherm. Ook heb je met de app altijd en overal inzicht in je data. Kortom: een overzichtelijke en professionele tool, waarmee je meer grip op je (online) data hebt.

Meer weten over het inrichten van een online dashboard? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je ook online impact genereren? Wij helpen je graag bij ludieke acties die passen bij jouw organisatie. Daag ons gerust uit!