‘Betonrevolutie langs het water.’ Filamat heeft als missie om bij te dragen aan duurzame waterrijke en stedelijke gebieden. Gijs Jansen is directeur bij Filamat en ontwikkelde het glasvezelversterkte materiaal met zijn team. Gijs: “Het materiaal is ijzersterk. Door middel van glasvezelversterkte schoeidelen en palen gaan beschoeiingen zeer lang mee. Het product beschermt rivieren, sloten, kanalen en vijvers tegen uitspoeling en afkalving. Ze zijn marktleider in oplossingen voor duurzame betonbeschoeiing volgens de hoogste normen, met deskundig advies en respect voor het milieu.

 

Voor dit innovatieve bedrijf hebben wij een nieuwe uitstraling en website www.filamat.nl gerealiseerd gericht op verschillende doelgroepen. Onder andere ambtenaren, adviseurs, aannemers en ontwikkelaars kunnen nu snel de juiste informatie vinden over betonbeschoeiing en het gewenste bestek downloaden. Dit maakt het voor de bezoeker eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

 

 

Na de lancering van de nieuwe website gaat Veconet actief aan de slag met online marketing strategie. Denk hierbij aan social media campagnes, Google Adwords campagnes en de zichtbaarheid vergroten in diverse vakmedia.

Bekijk het resultaat op www.filamat.nl