Stel jouw vraag over dit nieuwsbericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor het Online Strategie Café

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel

Plantion steekt corporate website in volledig nieuw jasje

Volledig responsive, een fris design en zeer gebruiksvriendelijk voor aanvoerders, kopers en andere bezoekers. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe corporate website die Plantion vandaag, woensdag 12 oktober, lanceert: www.plantion.nl.

 

Bij het vernieuwen van haar website, in samenwerking met Veconet in Ede, is Plantion in de huid gekropen van haar doelgroepen: (nieuwe en bestaande) aanvoerders, kopers en overige geïnteresseerden. Zij kunnen zich snel een goed beeld vormen van Plantion en, dankzij buttons die op iedere pagina terugkomen, gemakkelijk hun weg vinden naar informatie die voor hen van belang is.

 

Met de nieuwe website speelt Plantion in op de trend dat sites steeds vaker op tablets of mobiel worden geraadpleegd. Met andere woorden: de website is volledig responsive. Verder valt het frisse design op, met onder meer een magazine-achtige homepage. Verschillende ‘tegels’ bieden hier direct toegang tot uiteenlopende informatie, van actuele berichten tot achtergrondartikelen uit het Plantion-magazine Licht op Groen.

 

De website www.plantion.nl heeft een corporate functie en bevat vooral algemene informatie. Voor specifieke informatie kunnen aanvoerders en ingeschreven kopers met een persoonlijke code via de homepage inloggen op Mijn Plantion. Naast de corporate website heeft Plantion een webshop www.dm.plantion.nl voor online inkoop van aanvullend assortiment.

 

Plantion

Plantion te Ede is een moderne, complete en inspirerende marktplaats voor kwekers en sierteeltdetaillisten. Met 142 medewerkers creëert Plantion optimale afzetmogelijkheden voor producten van haar aanvoerders. Plantion combineert onder één dak een klokveiling (dagverse bloemen en planten), een groencentrum (boomkwekerijproducten) en een groothandelscentrum (bloemen, planten en bloemisterijartikelen). Daarnaast bemiddelt Plantion rechtstreeks tussen kweker en koper. Veel producten zijn ook via Plantion Digitale Marktplaats verkrijgbaar. Over 2015 realiseerde Plantion een omzet van 91,6 miljoen euro. Meer informatie: www.plantion.nl.

Bron: Plantion B.V.

Meer actuele

Berichten

Even voorstellen…

5 februari 2019

Hoi ik ben Eveline van den Bergh, 24 jaar oud en het nieuwe gezicht bij Veconet. De afgelopen jaren...

Nieuwe website voor Filamat Betonbeschoeiing

20 december 2018

'Betonrevolutie langs het water.' Filamat heeft als missie om bij te dragen aan duurzame waterrijke en stedelijke gebieden. Gijs...

Onbeschaft: dé culinaire beleving op de bouwplaats

12 december 2018

Culinair entertainer Henk van Keulen zet de bouwwereld op z’n kop. Alles is bizar aan de kokende bouwvakkers. Hamburgersaus...

Een Weegbaas met Veconet

16 november 2018

Wegen is weten. En dat moeten alle slagers zich realiseren, vond Weegbaas. Daarom ontwikkelde Veconet de gehele advertentielijn voor...

Meer nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Iedere maand zullen we je op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en trends, speciaal voor ondernemers!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Partner Wordpress
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Lightspeed
Partner Klanten vertellen