Salvéos en Veconet kennen elkaar al langer. Eerder realiseerde Veconet al de huisstijl en bijbehorende uitingen. Toen de site aan vervanging toe was, heeft Veconet dit boven verwachting verzorgd. Directeur Richard Nagtzaam: “Veconet schakelde snel. Je merkt dat ze mee ondernemen.”

Salvéos maakt sinds 2010 organisaties beter in management, communicatie en marketing. Dit doen ze door tijdelijk en permanent organisaties te ondersteunen met de beste professionals. Toen Richard bij Veconet kwam voor de website, wisten de designers waar het ontwerp aan moest voldoen: kwaliteit en gedegenheid.

Verbaasd
Veconet ontwikkelde voor Salvéos een compleet op maat gemaakte website in WordPress. Richard: “We hadden al ervaring met WordPress. Vanwege het gebruiksgemak wilden we dit graag weer.” In het proces heeft hij zich regelmatig verbaasd. “We kenden WordPress al, maar toen we zagen wat de programmeurs van Veconet er allemaal mee konden maken, waren we echt verrast. Alles is perfect naar wens en zelfs beter. We hebben nu een site waarvan we niet wisten dat het zo kon.” Het resultaat mag er zijn: een nieuwe frisse site in de strakke stijl van Salvéos. Én heel makkelijk aan te passen.

Het team heeft een prominente plek gekregen op de website. “De mensen zijn de organisatie”

Snelheid
“Een goede site versterkt je positionering en laat zien waar een bedrijf voor staat”, zegt Richard. Hij is blij met het resultaat. Het proces liep vlot. “Alles is ruim binnen de deadline opgeleverd, Veconet heeft ons goed geadviseerd en is voortvarend te werk gegaan. Bij Salvéos houden we van snelheid, Veconet kon ons gelukkig goed bijhouden. We zijn allemaal heel tevreden.”

Bekijk het resultaat op www.salveos.nl

Richard Nagtzaam, oprichter en directeur Salvéos