Villatent tilt glamping naar een hoger niveau. Riant kamperen met Villatent is mogelijk in royale safaritenten, in de inspirerende omgeving van pittoreske stadjes. Op Villatent.nl kun je royale safaritenten boeken op hooggewaardeerde campings in Frankrijk, Italië, Portugal of Duitsland. Veconet heeft hiervoor de boekingswebsite villatent.nl gelanceerd.

Boek je droomvakantie
Op de vernieuwde website villatent.nl kan de bezoeker zijn droomvakantie in een royale safaritent online boeken. Alle informatie over de campings en safaritenten wordt uitgebreid gepresenteerd op de website waarbij de bezoeker tevens de mogelijkheid heeft om deze droomvakantie direct te boeken.
De vernieuwde website voldoet aan de laatste webstandaarden, is mobielvriendelijk en goed vindbaar. De inrichting van de website is gericht op het genereren van leads, waarbij de optimale gebruikersbeleving centraal staat. Bjorn van Villatent.nl: “Wij zijn erg blij met onze nieuwe website en krijgen in korte tijd al veel positieve reacties van onze klanten. Veconet zien wij als een echte partner waar wij op veel gebieden goed mee kunnen sparren.”

Veconet verzorgde in dit traject ook de restyling van de huisstijl, de online marketing strategie en leverde marketingmateriaal voor de vakantiebeurs die plaatsvindt van 11 tot 15 januari 2017 in Jaarbeurs Utrecht.

Bekijk het eindresultaat op www.villatent.nl