Polar Bears bestond afgelopen weekend 70 jaar. Zaterdag vierde de club feest: een mooi moment om een nieuwe website te lanceren. Veconet, reclame- en internetbureau uit Ede én nieuwe sponsor van Polar Bears ontwierp de frisse website.

Polar Bears 70 jaar
De Edese waterpolovereniging heeft zaterdag 2 juli hun 70-jarig jubileum gevierd. Met verschillende activiteiten schonken ze aandacht aan dit jubileum. Zo speelde het eerste kampioensteam uit 1990 een wedstrijd tegen het huidige heren 1 team, dat begin april nog de nationale beker won. Ook was er een historische rondrit door Ede langs unieke plekken voor Polar Bears. Zo werd bij het Memorial monument aan de Arnhemseweg, namens de oud strijders van de Polar Bears Divisie uit Engeland, een speciaal uit Engeland overgekomen krans gelegd. Tot slot werd het naambordje “Polar Bears plein” op het Enka-terrein onder belangstelling van wethouder Weijland veilig gesteld.

Over Polar Bears
Binnen de gemeente Ede neemt Polar Bears een unieke plaats in. Niet alleen omdat het de grootste en oudste zwemvereniging in Ede is, maar ook door het hoge niveau. De topteams staan regelmatig in de schijnwerpers, in de plaatselijke en regionale maar ook in de landelijke pers. Polar Bears heeft meer dan 400 leden en is aangesloten bij de KNZB, de Koninklijke Nederlandse Zwembond.

Bekijk het resultaat op polarbears.nl