JCI Ede is, als onderdeel van Junior Chamber International, dé plek waar jonge ondernemende mensen tot 40 jaar elkaar kunnen ontmoeten. Daarbij zetten ze zich in voor positieve veranderingen in de maatschappij. JCI Ede is onder andere betrokken bij diverse regionale activiteiten, waaronder de organisatie van het JCI Golf Open, Dinner in the Sky en verschillende netwerkevents.

 

 

Veconet sponsor van het JCI College Tour
Op donderdag 8 november a.s. organiseert JCI Ede de JCI College Tour. Het netwerkevent van de FoodValley. Misdaadjournalist John van den Heuvel zal in een 1,5 uur durend podiumgesprek worden ondervraagd over diverse actuele thema’s. Hij geeft een inkijkje in zijn wereld van de misdaad. Vanuit de zaal mogen er vragen gesteld worden en zo ontstaat er een interactieve en vermakelijke avond.

Als sponsor van het JCI College Tour heeft Veconet alle uitingen voor dit event verzorgd. Van logo, flyer en poster tot aan het E-ticket en de responsive website.

 

Tickets bestellen
Wil je tickets bestellen voor dit netwerkevent op donderdag 8 november a.s.? Ga dan naar www.collegetourede.nl.

De opbrengsten van de JCI College Tour komen ten goede aan de Veluwse Wens Ambulance. Ze zetten zich in om de laatste wensen mogelijk te maken van mensen in een (pre)terminaal stadium of mensen die ernstig chronisch ziek en bedlegerig zijn. Ben je niet in de gelegenheid om dit event te bezoeken maar wil je wel graag donateur worden van de Veluwse Wens Ambulance? Ga dan naar www.veluwsewensambulance.nl.

 

Spreker JCI College Tour: Misdaadjournalist John van den Heuvel