Over Hek Badkamers

Hek Badkamers, onderdeel van G. Hek installatiebedrijf,  is al vele jaren gepassioneerd bezig met het samenstellen van de perfecte badkamer voor onze klanten. En niet alleen in Woudenberg realiseren wij complete badkamers. Maar ook in de wijde omgeving, zoals in Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Amersfoort en Leusden.

Het ontwerpen van uw badkamer

Als badkamerspecialist staan wij graag voor u klaar om uw droombadkamer te ontwerpen. Samen om de tafel om uw wensen en stijl in kaart te brengen, zodat we samen tot een perfect ontwerp van uw badkamer komen. Nadat we het badkamerontwerp gereed hebben, komen we bij u thuis opmeten. Vervolgens kunnen wij bij u aan de slag om de badkamer te installeren.

Snelle levering van uw badkamer

De complete installatie van de badkamer wordt verzorgd door ons installatiebedrijf. Een vast team, één aanspreekpunt en met een duidelijke planning kunt u uitgaan van een snelle levering en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij hebben als doel om u zo snel mogelijk te laten genieten van uw nieuwe badkamer.

Kleurgebruik

  • #6ca9c5
  • #3c3c3b
  • #ebebeb

Typografie

  • Poppins abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
  • Poppins abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Vacature campagne

Hek badkamers zoekt versterking. Aan ons de uitdaging dit op Facebook kenbaar te maken. En hoe doe je dit beter dan met een opvallende Facebook advertentie carrousel

Ook zo'n mooi project starten? Neem snel contact op met Jordie Koppenaal

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Landelijke bekendheid door online marketing

Unieke betonrevolutie langs het water

Filamat

Bekijk deze case