Een klant waar we trots op zijn

Gemeente Ede

Met veel enthousiasme hebben we gewerkt aan projecten voor gemeente Ede. Zo hebben we de complete ontwikkeling, grafische vormgeving en content van het online ondernemersmagazine verzorgd. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met het promoten van Ede Natuurlijk, door het verzorgen van de online strategie en de inzet van social media.

+4

Gemeente Ede

Het online ondernemersmagazine is weer op tijd de deur uit! In dit magazine besteden we net even wat meer aandacht aan ondernemers die iets terugdoen voor de maatschappij. Inspirerende voorbeelden, direct bij u om de hoek. Het magazine wordt verstuurd naar ondernemers in de gemeente Ede.

Online / interactieve magazines - Contentmarketing - Grafisch ontwerp - Online marketing strategie
+1

Gemeente Ede

Voor de gemeente Ede mochten we weer een nieuwe uitgave van het online ondernemersmagazine lanceren. In deze editie gaat accountmanager Martin Kraaijenvanger op bezoek bij twee startende zzp’ers en staat Bruil, die verkozen is tot het vitaalste bedrijf van Gelderland, in de spotlights. Het magazine wordt verstuurd naar ondernemers in de gemeente Ede.

Online / interactieve magazines - Contentmarketing - Grafisch ontwerp - Online marketing strategie
+7

Gemeente Ede

Voor het online ondernemersmagazine hebben we filmopnames gemaakt bij Short Cut Choppers in Ede. Alle ingrediënten voor spraakmakende shots waren aanwezig.

Online / interactieve magazines - Creatieve campagnes
+2

Gemeente Ede

In opdracht van de gemeente Ede hebben we een online ondernemersmagzine ontwikkeld. Het ondernemersmagazine wordt elke twee maanden verstuurd naar bijna 900 ondernemers uit Ede. Met het magazine wil Ede zijn trots op het bedrijfsleven laten zien en delen met de ondernemers zelf.

Online / interactieve magazines - Contentmarketing - Grafisch ontwerp
+2

Gemeente Ede

Voor het platform Ede Natuurlijk hebben we de online strategie ontwikkeld en uitgevoerd. Hierbij hebben we de indeling aangepast en de content geoptimaliseerd. Ook hebben we een advies ontwikkeld voor de externe communicatie van het platform. Het social media plan vormde hier een onderdeel van.

Online / interactieve magazines - Contentmarketing - Online marketing strategie
+2

Gemeente Ede

Om het platform Ede Natuurlijk meer in de publiciteit te brengen, hebben we online banners over de Dag van de Duurzaamheid ontworpen die een ruime week te zien waren op Ede Stad.

Online / interactieve magazines - Creatieve campagnes - Grafisch ontwerp

Afspraak maken

Vraag hier jouw afspraak aan

Wil je onder genot van een kopje koffie of een biertje kennis maken met Veconet?
Vul hieronder het formulier in, dan zullen wij contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Partner Wordpress
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Lightspeed
Partner Klanten vertellen