Een klant waar we trots op zijn

JK vloerverwarming

JK vloerverwarming is een internationaal opererende specialist in vloerverwarming. Met een innovatieve, zelf ontwikkelde slijpmachine brengen ze vloerverwarming aan in vrijwel elke bestaande ondergrond. Veconet is de partner voor hun marketingvraagstukken.

JK vloerverwarming – toen nog Janssen Krop – is opgericht in 1994 door Hein Janssen en Ron Krop. Hein Janssen bedacht de Floorgrinder ® om vloerverwarming in bestaande vloeren te slijpen. Met deze innovatie veroverden ze de markt. Via een groot aantal geselecteerde dealers brengt JK vloerverwarming hun product aan de man. Ferdi Jonkers en Rudi Maagdelijn vertellen over de betekenis van Veconet voor JK Vloerverwarming.

Online aanwezigheid
Rudi bijt het spits af. “Voor grote aankopen oriënteren consumenten zich steeds meer online. Traditioneel benaderden wij de markt via de dealers. Maar doordat onze potentiële klanten zich steeds meer online gingen begeven, pakten wij de kans om onze online aanwezigheid goed neer te zetten. Je moet vindbaar zijn, met je hele verhaal. Daarom namen we Veconet in de arm. Ze hielpen ons met het opzetten van de complete online strategie.

Innovatie
Ferdi: “Toen we een samenwerking wilden opzetten met onze leverancier Fermacell, heeft het team van Veconet ons geweldig geholpen. Mede dankzij zijn inzet is de innovatieve JK fermafloor er gekomen. JK fermafloor is een totaaloplossing voor een duurzaam vloerverwarmingssysteem in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Stefan en zijn team ondersteunden ons bij de online kant van het verhaal, ontwikkelden brochures en dachten mee over onze beurspresentatie tijdens de VSK beurs in Utrecht.”

Software en online integratie
“Wij hadden een partner nodig die kan meebewegen met wat wij willen en wat de klant van ons vraagt. Met Veconet hebben we zo’n partner gevonden”, zegt Rudi. Vol trots laat hij de online toepassing zien die weergeeft waar vloerverwarming van JK ligt. “Dit heeft Veconet zo gebouwd dat het samenwerkt met software die wij zelf ontwikkelen. Zo kan iedereen een referentieproject in de buurt vinden waar JK Vloerverwarming ligt. Dat soort slimme oplossingen vind ik prachtig.”

Plezier
Veconet is sinds 2009 betrokken bij JK vloerverwarming. Deze samenwerking is tot volle tevredenheid van de beide heren. Ferdi: “We werken met plezier samen en we zien dat Stefan met zijn team dat plezier ook uitstraalt. Veconet is voor ons om de hoek, easy-going en van strategisch belang voor ons. We gaan ervan uit dat we nog lang met elkaar gaan samenwerken in de toekomst!”

JK vloerverwarming

Voor de SHK beurs in Duitsland hebben we een mooie stand uit mogen werken!

Creatieve campagnes - Grafisch ontwerp

JK vloerverwarming

Ontwerp actiepagina JK fermafloor

Webdesign

JK vloerverwarming

Cover design nieuw magazine JK fermafloor

Grafisch ontwerp
+1

JK vloerverwarming

Vandaag hebben we de nieuwe website voor JK vloerverwarming opgeleverd! Binnenkort volgt een verdere uitrol van internationale websites voor o.a. Turkije, Duitsland, België en Engeland.

Online marketing strategie - Webdesign

Afspraak maken

Vraag hier jouw afspraak aan

Wil je onder genot van een kopje koffie of een biertje kennis maken met Veconet?
Vul hieronder het formulier in, dan zullen wij contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Partner Wordpress
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Lightspeed
Partner Klanten vertellen