Online marketing

Wie is de doelgroep en welke verwachtingen hebben de bezoekers van jouw website? Om deze vragen te kunnen beantwoorden ontwikkelen we een uitgedachte strategie. We kennen het online speelveld en we weten hoe de markt zich beweegt. We laten je vanuit een ander perspectief naar jouw organisatie of concept kijken. Dat geeft inzicht, zodat je betere strategische beslissingen kunt nemen.

Uitgedachte strategie die werkt
Het succes van jouw online strategie hangt af van de juiste boodschap naar de doelgroep, die aansluit bij hun verwachtingen. Wij prikkelen je om strategisch na te denken over de juiste benadering en de online kanalen die daarvoor het best geschikt zijn. Zo werken we aan een uitgedachte strategie die werkt, waarmee jij online kunt groeien.

Wij kennen het online speelveld
We kennen het online speelveld en weten hoe de markt zich beweegt. Onze uitgebreide online expertise combineren we met diepgaande kennis van jouw branche. We werken voor een brede kring aan tevreden klanten, waardoor we goed weten wat er online speelt en hoe we voor de juiste inzet zorgen.

Betere strategische beslissingen
Samen bepalen we de beste online strategie, door je vanuit andere perspectieven naar jouw organisatie of concept te laten kijken. We brengen helder voor je in kaart waar het om draait en hoe jij de belangrijke doelstellingen kunt behalen. Op die manier helpen we je om betere strategische beslissingen te nemen.

Meteen meer aanvragen en opdrachten
Dat onze strategische online aanpak werkt ervaart onder andere Duinkerke Glasservice. Al binnen 3 weken nadat we de nieuwe website opleverden ontving het bedrijf 12 nieuwe aanvragen en interessante opdrachten, nog zonder dat we online op volledige kracht voor onze klant aan de slag waren.

“Creativiteit met een doel”