Ons werk

Waar we trots op zijn.

Van online campagne en uitgedachte marketingstrategie tot een responsive website en uitgewerkte huisstijl. Dit is ons werk. En we laten het graag aan je zien.

+1

Schaffelaar Keukens

Het moment is daar… Schaffelaar is live! De gehele marketingmix van Schaffelaar Keukens is een mooi geheel geworden. Deze website is dan ook echt de kers op de taart. Ook even de sfeer proeven? Bekijk de site dan snel op: www.keukensaanhuis.nl

Online marketing strategie - Websites - WordPress
+2

Schaffelaar Keukens

Uw persoonlijke keukenadviseur direct aan de deur? Een kaartje achterlaten is dan wel zo handig… Uiteraard weer volledig in de nieuwe huisstijl van Schaffelaar Keukens.

Grafisch ontwerp
+1

Schaffelaar Keukens

Naast alle online uitingen zal Schaffelaar Keukens ook zichtbaar zijn in meerdere kranten en magazines. Heb jij de nieuwe advertentielijn al voorbij zien komen?

Grafisch ontwerp
+4

Schaffelaar Keukens

Schaffelaar Keukens wordt in een volledig nieuw jasje gestoken. Een ontwerp voor de belettering van de bus mag dan ook zeker niet ontbreken. Een autobelettering die volledig aansluit bij de huisstijl.

Grafisch ontwerp

Schaffelaar Keukens

Ontwikkeling van volledige nieuwe hijsstijl voor Schaffelaar Keukens. Uiteraard starten we met een gloednieuw logo dat op meerdere manieren doorgevoerd kan worden.

Campagnes - Grafisch ontwerp
+2

Veda Bikes

Veda Bikes is al 50 jaar een begrip in Ede en omgeving. Voor de grootste fietsspeciaalzaak van de Veluwe hebben we een nieuwe website opgeleverd waarin het grote assortiment fietsen uitgelicht wordt.

Online marketing strategie - Websites - WordPress
+2

DC Valley

Veconet ontwikkelt huisstijl voor nieuw datacenter DC Valley. Een mooie opdracht voor een bijzondere en innoverende organisatie.

Grafisch ontwerp
+5

Schaffelaar Keukens

Vandaag hebben we met trots het nieuwe concept voor Schaffelaar Keukens gepresenteerd. De klant was zeer tevreden, bekijk hier hun reactie.

Campagnes - Grafisch ontwerp - Online marketing strategie
+2

Outstanding

Outstanding is producent van luxe safaritenten en is er voor campinghouders die hun gasten méér willen bieden. Om deze ervaring over te brengen, heeft Veconet een responsive website ontwikkeld, die gericht is op conversie. Aankomende periode gaan we deze ook uitrollen voor Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland!

Interaction design - Websites - WordPress
+1

Velthuizen Keukens

Velthuizen Keukens heeft binnen 3 dagen ruim 1 miljoen mensen bereikt via Social Media. Veconet heeft hen hierbij geholpen door de strategie uit te denken en de ludieke video’s op te nemen.

Campagnes - Contentmarketing - Online marketing strategie
+1

Gemeente Ede

Voor de gemeente Ede mochten we weer een nieuwe uitgave van het online ondernemersmagazine lanceren. In deze editie gaat accountmanager Martin Kraaijenvanger op bezoek bij twee startende zzp’ers en staat Bruil, die verkozen is tot het vitaalste bedrijf van Gelderland, in de spotlights. Het magazine wordt verstuurd naar ondernemers in de gemeente Ede.

Contentmarketing - Grafisch ontwerp - Online marketing strategie
+2

Villatent

Voor Villatent hebben we een geheel nieuwe responsive website opgeleverd, die gericht is op de beleving van de klant. Boek nu je villatent in Frankrijk, Italië, Portugal of Duitsland via www.villatent.nl

Interaction design - Online marketing strategie - Websites - WordPress