Ons werk

Waar we trots op zijn.

Van online campagne en uitgedachte marketingstrategie tot een responsive website en uitgewerkte huisstijl. Dit is ons werk. En we laten het graag aan je zien.

+1

Optiek Sloof

Optiek Sloof heeft een nieuwe indentiteit, ontwikkeld door Veconet. De nieuwe uitstraling valt samen met de verhuizing naar de nieuwe locatie aan de Grotestraat 62 te Ede. We zijn trots op het resultaat en feliciteren Optiek Sloof met hun schitterende winkel!

Grafisch ontwerp
+6

Foodtruck Onbeschaft

Het concept, dat wij uitwerkte samen met Henk van Keulen, begon als een wild idee op een avond. Op basis van een aantal optredens blijkt het concept daadwerkelijk een groot succes te zijn! Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie.

+8

Velthuizen Keukens

Ook altijd zo benieuwd hoe de keuken van iemand anders er uit ziet? Bekijk het in alweer de vijfde editie van het Velthuizen Keuken Magazine! Een aanrader voor als je op zoek bent naar inspiratie voor je nieuwe keuken.

Grafisch ontwerp
+5

Rechargers

Rechargers is in 2017 opgericht vanuit de toenemende vraag naar luxe slaapaccommodaties op festivalcampings. In de zomer van 2018 maakte Rechargers al een vliegende start op een aantal grote festivals waaronder Paaspop, Pukkelpop en Mysteryland. Veconet heeft de online uitstraling van Rechargers.nl mogen verzorgen waarbij de tenten en het aanvragen van informatie centraal staan.

Webdesign - WordPress CMS
+2

ITS Inspecties

ITS Inspecties is een onafhankelijke inspectiebedrijf met kennis van technische installaties. Wij hebben het ontwerp en de technische realisatie van de website op ons genomen. Uiteraard volledig responsive en door de op maat gemaakte WordPress is deze website heel eenvoudig bij te houden. Een leuk project met een mooi resultaat: its-inspecties.nl

Interaction design - Webdesign - WordPress CMS
+2

BIT

BIT is begin dit jaar een samenwerking aangegaan met softwarepartners Axigen en Untangle. Door middel van een event worden deze twee nieuwe partijen voorgesteld aan de software resellers van BIT. Ter promotie hebben we een uitnodiging gemaakt welke verstuurd is naar 500 resellers.

Grafisch ontwerp

Velthuizen Keukens

Yes, daar is die dan! Een prachtige give away voor Velthuizen Keukens. Een mooie verpakking vol met schoonmaakmiddelen die je krijgt bij aanschaf van een nieuwe keuken. Fijn om te geven en handig om te krijgen!

Grafisch ontwerp
+8

Henk van Keulen

Met veel enthousiasme hebben we de afgelopen weken gewerkt aan de volledige presentatie van Henk van Keulen. Henk was gelukkig enorm enthousiast en gaf akkoord voor de vervolgstappen. Werk aan de winkel, leuk!

Creatieve campagnes - Grafisch ontwerp - Webdesign
+4

JCI Ede

Op 8 november 2018 zal het JCI College Tour plaatsvinden met dit jaar John van den Heuvel als spreker. Als sponsor van dit event hebben we alle uitingen waaronder een logo, e-ticket, flyers, poster en website mogen verzorgen.

Creatieve campagnes - Grafisch ontwerp - Webdesign
+1

Rijfers River Cruises

Wat gaaf om het logo ontwerp terug te zien op een cruiseschip van RR Cruises!

Grafisch ontwerp
+1

Sweetgifts

Wie van zoet en roze houdt moet zeker eens op de website van Sweetgifts.nl kijken. Hét adres wanneer je op zoek bent naar smaakvolle attenties voor relaties. Op de nieuwe website van Sweetgifts zie je het grote assortiment gepersonaliseerde snoepjes, bonbons, snoeppotten en vloeibare versnaperingen. Op de website kan per product direct een offerte aangevraagd worden.

Webdesign - WordPress CMS
+1

Gemeente Ede

Pling… Het nieuwe online magazine van de Gemeente Ede is weer klaar: www.ondernemenin.ede.nl

Grafisch ontwerp - Contentmarketing - Online / interactieve magazines