Ons werk

Waar we trots op zijn.

Van online campagne en uitgedachte marketingstrategie tot een responsive website en uitgewerkte huisstijl. Dit is ons werk. En we laten het graag aan je zien.

+8

Henk van Keulen

Met veel enthousiasme hebben we de afgelopen weken gewerkt aan de volledige presentatie van Henk van Keulen. Henk was gelukkig enorm enthousiast en gaf akkoord voor de vervolgstappen. Werk aan de winkel, leuk!

Creatieve campagnes - Grafisch ontwerp - Webdesign
+4

JCI Ede

Op 8 november 2018 zal het JCI College Tour plaatsvinden met dit jaar John van den Heuvel als spreker. Als sponsor van dit event hebben we alle uitingen waaronder een logo, e-ticket, flyers, poster en website mogen verzorgen.

Creatieve campagnes - Grafisch ontwerp - Webdesign
+1

Rijfers River Cruises

Wat gaaf om het logo ontwerp terug te zien op een cruiseschip van RR Cruises!

Grafisch ontwerp
+1

Gemeente Ede

Pling… Het nieuwe online magazine van de Gemeente Ede is weer klaar: www.ondernemenin.ede.nl

Grafisch ontwerp - Contentmarketing - Online / interactieve magazines

Hek Badkamers

Daar blijf je toch voor plakken? Onlangs de nieuwe autobelettering voor Hek Badkamers uit Woudenberg ontworpen. Blij met het resultaat!

Grafisch ontwerp
+6

ROVC

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Ze organiseren een wedstrijd waarmee deelnemers een technische mbo-opleiding t.w.v. €15.000,- naar keuze kunnen winnen, TechChallenge. Voor deze wedstrijd hebben we een campagnebeeld en website ontwikkelt. Door middel van marketing automation en social media worden de kandidaten op de hoogte gehouden. Bekijk het resultaat op www.techchallenge.nl

WordPress updates & onderhoud - Social media marketing - Creatieve campagnes - Grafisch ontwerp - Marketing automation - Webdesign - WordPress CMS
+3

Weegbaas

Weegbaas helpt klanten in de foodsector met eenvoudige software die die het maximale uit hun weegschaal haalt. Dankzij Weegbaas weet de klant zeker dat ze aan de registratieplicht voldoen. Om deze software bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen hebben we een mooie advertentiecampagne mogen uitwerken die ondersteund wordt door online banners.

Creatieve campagnes - Grafisch ontwerp
+7

MDW Medical

De medische wereld staat niet stil. MDW Medical snapt dat zorg nooit stopt. Of het u nu gaat om modificatie, een storing, reparatie of herplaatsing. Veconet heeft zorg gedragen voor de gehele uitstraling. Van logo design tot volledige website. De site is nog niet in de lucht, maar bekijk hier alvast de gehele huisstijl.

Creatieve campagnes - Grafisch ontwerp
+6

Donselaar Tenten

Donselaar Tenten, dé specialist op het gebied van tenten huren. Van evenement, festival en bruiloft, tot outdoor, beurs en professionele bedrijfsoplossing. Aan ons de uitdaging de websitebezoekers om te turnen tot lead. Dit hebben we voor elkaar gekregen door slimme en tent specifieke offerteformulieren op te zetten. Uiteraard gekoppeld met een CRM programma (Rentman) en volledig op maat met WordPress.

WordPress updates & onderhoud - Marketing automation - Online marketing strategie - Webdesign - WordPress CMS

+5

0800AutoLease.nl

‘Mobile first’ is een veelgehoorde term deze tijd, maar wat betekend het eigenlijk? Simpel gezegd: een mobiele website opzetten met een optimaal gebruikerservaring. Momenteel werkt 0800autolease.nl aan de technische realisatie, maar bekijk hier alvast de sneak preview! Wordt vervolgd…

Mobile & Apps - Webdesign
+1

JK fermafloor

JK fermafloor is een compleet, lichtgewicht, maatwerk droogbouwvloersysteem met een unieke samenwerking tussen drie bedrijven: fermacell BV, JK vloerverwarming en Uzin Utz Nederland. Wij hebben het ontwerp en de technische realisatie op ons genomen. Een leuk en uitdagend project met een mooi resultaat.

WordPress updates & onderhoud - Interaction design - Online marketing strategie - Webdesign - WordPress CMS
+15

Velthuizen Keukens

Velthuizen Keukens zoekt personeel! Aan ons de uitdaging dit aan zo veel mogelijk mensen kenbaar te maken. Uiteraard geheel in de herkenbare ‘Velhuizen Keukens stijl’ en makkelijk toepasbaar.

WordPress updates & onderhoud - Social media marketing - Google Adwords campagnes - Creatieve campagnes - Online marketing strategie - Webdesign - WordPress CMS