Kernwaarde

De kern van Veconet

Om met onze visie aan onze missie te werken hebben we vier kernwaarden:

Ambitie
Ambitie: daar zitten we vol mee bij Veconet. Zoals onze pay-off laat zien: we worden gedreven door ambitie. Deze ambitie kenmerkt zowel Veconet als onze klanten en maakt dat we graag samenwerken met ambitieuze opdrachtgevers. Samen gaan we altijd voor succes en een optimaal resultaat.

Expertise
Veconet zet diepgaande expertise in om ondernemers met ambitie te laten groeien. Niet zomaar oppervlakkige kennis, maar deskundige expertise op verschillende gebieden. We kennen ons domein en zijn een team specialisten dat elkaar versterkt. Elke medewerker binnen zijn of haar eigen vakgebied, voor het maximale resultaat. Dat is hoe onze klanten daar optimaal van profiteren.

Praktisch
De praktische vertaalslag is belangrijk binnen onze werkwijze. We denken graag strategisch mee en maken vervolgens de doorvertaling naar concrete producten. Niet zomaar praten, maar het ook daadwerkelijk doen. Vanuit onze commerciële insteek werken we aan concrete en meetbare resultaten.

Ondernemend
Veconet is ‘de ondernemer voor ondernemers’. Die gedrevenheid zien we ook terug bij onze opdrachtgevers, waardoor de juiste match ontstaat. Ondernemerschap is een belangrijke voorwaarde voor (online) succes. We durven risico’s te nemen, proberen graag nieuwe dingen uit en blijven ons ontwikkelen. Met een duidelijk doel voor ogen: de groei van mens en organisatie.

“Met onze expertise helpen we ondernemers hun gewenste doelen te behalen”

Team Veconet