Over Veconet

Hét reclamebureau met online expertise

Veconet bedenkt en realiseert creatieve concepten om ambitieuze ondernemingen te laten groeien. Sinds de oprichting in 2003 werken wij met een team van gedreven vormgevers, communicatieprofessionals en programmeurs voor ruim 400 toonaangevende opdrachtgevers. Tevens werd Veconet gekozen tot Onderneming van het jaar in de Gemeente Ede.

Actief in de online wereld

Hét reclamebureau met online expertise

Ontstaan van Veconet

Veconet is opgericht in 2003 door Stefan Verschoor. De start werd gemaakt als reclamebureau, waarbij de nadruk al direct op het online gedeelte lag. Sinds 2008 is Veconet gevestigd aan de Lorentzstraat in Ede, vanwege de centrale ligging. Het pand is omgebouwd tot een inspiratievolle en creatieve werkomgeving. Veconet is opgericht om bedrijven te helpen bij het inrichten van hun marketing en communicatie, waarbij de focus ligt op de groei van hun (online) business. Inmiddels bestaat Veconet uit een gedreven team met ambitieuze medewerkers.

Missie

Veconet wil ondernemingen met ambitie laten groeien, door de inzet van online strategie, content & communicatie en webontwikkeling. Dit doen wij door onze praktische aanpak en ondernemende werkwijze. Met onze expertise helpen we organisaties de juiste doelgroep te bereiken. Om (potentiële) klanten te raken en in beweging te krijgen. Samenwerking, inlevingsvermogen en doelgerichtheid vormen hierbij de basis.

Visie

Veconet streeft ernaar dat organisaties online succes hebben door de inzet van Veconet. Daarvoor zetten we onze gedrevenheid en expertise in. We bewegen mee met nieuwe ontwikkelingen en spelen in op nieuwe (online) trends. We laten onze kennis ontwikkelen, om klanten blijvend te kunnen laten groeien.

Kernwaarden

Om onze missie en visie te bewerkstelligen, hebben we vier kernwaarden:

 

01. Ambitie:
Ambitie is een van de meest kenmerkende eigenschappen van Veconet. Zoals onze pay-off laat zien: Veconet is gedreven door ambitie. Deze ambitie kenmerkt zowel Veconet als onze klanten en zorgt ervoor dat we graag samenwerken met ambitieuze opdrachtgevers. Samen gaan we voor succes en een optimaal resultaat.

 

02. Expertise:
Veconet wil ondernemers met ambitie laten groeien en daarvoor zetten we onze expertise in. Geen oppervlakkige kennis, maar expertise op verschillende gebieden. We kennen ons domein en zijn specialisten die elkaar versterken. Elke medewerker met zijn eigen vakgebied, voor het maximale resultaat. Daarmee kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

 

03. Praktisch:
De praktische vertaalslag is belangrijk in onze werkwijze. We denken graag strategisch mee, maar weten ook de doorvertaling naar concrete producten te maken. Niet alleen praten, maar ook doen. Daarbij zorgt onze commerciële insteek voor concrete en meetbare resultaten.

 

04. Ondernemend:
Veconet is ‘de ondernemer voor ondernemers’. De gedrevenheid die we in ons hebben zien we ook terug bij onze opdrachtgevers, zodat de juiste match ontstaat. Ondernemerschap is de voorwaarde voor (online) succes. We durven risico’s te nemen, proberen graag nieuwe dingen uit en blijven ons ontwikkelen. Met één doel voor ogen: groei van mens en organisatie.

Aangenaam kennis te maken

Hoi, ik ben Jordie Koppenaal. De nieuwste creatieve aanwinst van Veconet. Ik heb veel ervaring op het gebied van magazines en reclamecampagnes. Dat komt voornamelijk door mijn 2 jaar ervaring als ontwerper in de meubelbranche. Nu is het tijd voor de volgende ‘grote stap’ en ga ik met veel plezier aan de slag bij Veconet.

Happy summer!

Ook zo’n zin in de zomer(vakantie)? Wij zijn er helemaal klaar voor!

Lekker mobiel

Stefan en Daniël hebben de Google Mobile Sites-certificering behaald! Nu officieel echte Google mobile experts.

Fijne Koningsdag!

Koekhappen, kleedjesmarkt en veel oranje: fijne Koningsdag!

Nieuwe uitbreiding

Het Veconet-team is verder uitgebreid. Daniël Diederik is begonnen als back-end developer. Welkom!

Uitbreiding team

Per 1 februari is ons team uitgebreid met een nieuwe medewerker: Stefan Post. Welkom!

Let it snow!

Wij zijn helemaal klaar voor de wintersport en de vrieskou!

Happy new year!

Proost op een knallend 2017!

Jingle bells…

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen!!

Eet smakelijk!

Gezellige housewarming bij Jelle. Lekker eten met het team!

Check, check, dubbel check

Gaat het wat worden?

Zie ginds komt…

Ja hoor! Sinterklaas is weer in ons land. Dat moet gevierd worden!