Over Veconet

Hét reclamebureau met online expertise

Veconet bedenkt en realiseert creatieve concepten om ambitieuze ondernemingen te laten groeien.We laten je op online gebied vanuit een ander perspectief naar je organisatie of concept kijken. Dat geeft inzicht, zodat je betere strategische beslissingen kunt nemen. We helpen je de juiste doelgroep te bereiken met relevante en waardevolle content, om (potentiële) klanten te raken en in beweging te brengen en realiseren internetprojecten voor een optimale gebruikerservaring. Dat is waar we goed in zijn.

 

Sinds de oprichting in 2003 werken wij met een team van gedreven vormgevers, communicatieprofessionals en programmeurs voor ruim 400 toonaangevende opdrachtgevers. Tevens werd Veconet gekozen tot Onderneming van het jaar in de Gemeente Ede.

Actief in de online wereld

Hét reclamebureau met online expertise

Ontstaan van Veconet

Veconet is opgericht in 2003 door Stefan Verschoor. De start werd gemaakt als reclamebureau, waarbij de nadruk al direct op het online gedeelte lag. Sinds 2008 is Veconet gevestigd aan de Lorentzstraat in Ede, vanwege de centrale ligging. Het pand is omgebouwd tot een inspiratievolle en creatieve werkomgeving. Veconet is opgericht om bedrijven te helpen bij het inrichten van hun marketing en communicatie, waarbij de focus ligt op de groei van hun (online) business. Inmiddels bestaat Veconet uit een gedreven team met ambitieuze medewerkers.

Missie

Veconet wil ondernemingen met ambitie laten groeien, door de inzet van online strategie, content & communicatie en webontwikkeling. Dit doen wij door onze praktische aanpak en ondernemende werkwijze. Met onze expertise helpen we organisaties de juiste doelgroep te bereiken. Om (potentiële) klanten te raken en in beweging te krijgen. Samenwerking, inlevingsvermogen en doelgerichtheid vormen hierbij de basis.

Visie

Veconet streeft ernaar dat organisaties online succes hebben door de inzet van Veconet. Daarvoor zetten we onze gedrevenheid en expertise in. We bewegen mee met nieuwe ontwikkelingen en spelen in op nieuwe (online) trends. We laten onze kennis ontwikkelen, om klanten blijvend te kunnen laten groeien.

Kernwaarden

Om onze missie en visie te bewerkstelligen, hebben we vier kernwaarden:

 

Ambitie:
Ambitie is een van de meest kenmerkende eigenschappen van Veconet. Zoals onze pay-off laat zien: Veconet is gedreven door ambitie. Deze ambitie kenmerkt zowel Veconet als onze klanten en zorgt ervoor dat we graag samenwerken met ambitieuze opdrachtgevers. Samen gaan we voor succes en een optimaal resultaat.

 

Expertise:
Veconet wil ondernemers met ambitie laten groeien en daarvoor zetten we onze expertise in. Geen oppervlakkige kennis, maar expertise op verschillende gebieden. We kennen ons domein en zijn specialisten die elkaar versterken. Elke medewerker met zijn eigen vakgebied, voor het maximale resultaat. Daarmee kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

 

Praktisch:
De praktische vertaalslag is belangrijk in onze werkwijze. We denken graag strategisch mee, maar weten ook de doorvertaling naar concrete producten te maken. Niet alleen praten, maar ook doen. Daarbij zorgt onze commerciële insteek voor concrete en meetbare resultaten.

 

Ondernemend:
Veconet is ‘de ondernemer voor ondernemers’. De gedrevenheid die we in ons hebben zien we ook terug bij onze opdrachtgevers, zodat de juiste match ontstaat. Ondernemerschap is de voorwaarde voor (online) succes. We durven risico’s te nemen, proberen graag nieuwe dingen uit en blijven ons ontwikkelen. Met één doel voor ogen: groei van mens en organisatie.

Corporate video

Video-opname bij Falk Bouwsystemen, wat een prachtig bedrijf!

On the road!

Fotoshoot op locatie voor de nieuwe website van Filamat! (betonbeschoeiing)

Welkom Freek!

Begin september is Freek Attema bij ons begonnen als stagiair Front-end developer. We wensen hem veel (leer)plezier bij Veconet!

“Leuke dingen doen!”

Vanavond brainstorm over nieuw foodconcept, neemt Henk van Keulen als verrassing zijn Green Egg mee, topavond!

3,2,1, actie!

Opname Auto Rega voor het nieuwe online ondernemersmagazine van de Gemeente Ede.

JUBILEUM!

Onze Daphne is alweer 10 jaar werkzaam bij Veconet. Van harte gefeliciteerd en dank voor je inzet! 🎉😁

Ho Ho Ho!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en het beste voor 2018!

UP upcoming

“In 2009 ontmoeten Stefan Verschoor van Veconet en Richard van de Pol van Mobiliteitscentrum Van der Werf elkaar op een bijeenkomst van BNI Ravel Ede. Naast het feit dat de beide bedrijven praktisch buren zijn, is er ook een klik om samen te werken.

Veconet en Van der Werf hebben al verschillende projecten samen mogen uitvoeren. Zo is o.a. de huisstijl van Van der Werf Car Outlet geheel bij Veconet ontstaan.

Het leveren van maatwerk zit bij Veconet ingebakken, daar zit ook de klik. Want de keuze voor een VW ? in BEATS Audio uitvoering is voor Van der Werf ook een maatwerk oplossing?? U vraagt, wij draaien. Stefan, bedankt voor de opdracht en veel leuke kilometers toegewenst.”

Richard van de Pol – Commercieel Directeur Van der Werf Ede B.V.

Aangenaam kennis te maken

Hoi, ik ben Jordie. De nieuwste creatieve aanwinst van Veconet. Ik heb veel ervaring op het gebied van magazines en reclamecampagnes. Dat komt voornamelijk door mijn jaar ervaring als vormgever in de meubelbranche. Nu is het tijd voor de volgende ‘grote stap’ en ga ik met veel plezier aan de slag bij Veconet!

Compleet ontspannen

Dankjewel Ans van der Laan voor de mooie bloemen en uiteraard voor de stoelmassages!

Happy summer!

Ook zo’n zin in de zomer(vakantie)? Wij zijn er helemaal klaar voor!

Gefelicitaart Avenzis!

Vanochtend werden we verrast met een lekkere taart, voor de oplevering van de nieuwe website van Avenzis. Avenzis bedankt!