Een klant waar we trots op zijn

Velthuizen Keukens

Eind 2015 lanceerde Velthuizen Keukens uit Woudenberg hun nieuwe website. Helemaal aangepast naar de wensen van deze tijd en ook nog eens gemakkelijk up-to-date te houden. Bert van Velthuizen is blij met Veconet als partner. Hij vertelt over de mooie samenwerking.

Velthuizen Keukens is een familiebedrijf uit Woudenberg. Zes jaar geleden startte mede-eigenaar Bert van Velthuizen deze onderneming samen met zijn broer. Alles aan ondernemen was nieuw voor hem. Toen Bert met Stefan en het team van Veconet in contact kwam, was dat een verademing. Hij zegt: “Veconet weet wat ondernemen is, Stefan is zelf een echte ondernemer. We hebben in de loop van de tijd heel wat gespard. Niet alleen over marketing en online uitstraling. Ook over bedrijfsstrategie, sfeer in de showroom en andere zaken die bij een startende ondernemer spelen.”

Alles klopt
Toen ze net startten, heeft Veconet zo veel mogelijk uit handen genomen. “Veconet zorgt dat alles klopt. Dat deden ze toen, maar nu nog. Veconet kent ons bedrijf zo goed: zij coördineren al onze marketingactiviteiten, in samenwerking met onze eigen marketingmedewerker. Doordat ze vanaf het begin nauw betrokken zijn, kennen we elkaar goed en hebben we aan een half woord genoeg.”

Gerust hart
Bert houdt van directe communicatie. “Veconet hoort het direct wat ik ergens van vind. Mooi of niet mooi, wel of niet passend. Het team van Veconet neemt mijn feedback erg serieus. Zij denken kritisch mee, vraagen door. Zij gaan een stap verder voor de klant en komen proactief met nieuwe ideeën. Dat is ook de reden waarom ik het uitbesteed. Aan Veconet laat ik het met een gerust hart over.”

Stap voor stap
Als ondernemer zoek je naar iemand die begrijpt wat je dilemma’s zijn en je daarmee verder helpt. Veconet heeft Velthuizen Keukens vooruit geholpen. Bert zegt: “Een business bouwen doe je zelf, maar een sparringpartner van niveau helpt enorm. Wat Veconet eigenlijk doet is mee-ondernemen. Ze voelen het goed aan als we aan een volgende stap toe zijn. Stap voor stap naar een mooi resultaat!”

+8

Velthuizen Keukens

Ook altijd zo benieuwd hoe de keuken van iemand anders er uit ziet? Bekijk het in alweer de vijfde editie van het Velthuizen Keuken Magazine! Een aanrader voor als je op zoek bent naar inspiratie voor je nieuwe keuken.

Grafisch ontwerp

Velthuizen Keukens

Yes, daar is die dan! Een prachtige give away voor Velthuizen Keukens. Een mooie verpakking vol met schoonmaakmiddelen die je krijgt bij aanschaf van een nieuwe keuken. Fijn om te geven en handig om te krijgen!

Grafisch ontwerp
+15

Velthuizen Keukens

Velthuizen Keukens zoekt personeel! Aan ons de uitdaging dit aan zo veel mogelijk mensen kenbaar te maken. Uiteraard geheel in de herkenbare 'Velhuizen Keukens stijl' en makkelijk toepasbaar.

WordPress updates & onderhoud - Social media marketing - Google Adwords campagnes - Creatieve campagnes - Online marketing strategie - Webdesign - WordPress CMS
+3

Velthuizen Keukens

Alweer de vierde editie van het Velthuizen Keuken Magazine is een feit! Vers van de pers met de mooiste en meest unieke keukens om inspiratie op te doen!

Grafisch ontwerp
+6

Velthuizen Keukens

De nieuwste uitgave van het Velthuizen Keuken Magazine is uit! Een prachtig magazine boordevol inspiratie, trends, recepten en shopping items.

Grafisch ontwerp
+1

Velthuizen Keukens

Velthuizen Keukens heeft binnen 3 dagen ruim 1 miljoen mensen bereikt via Social Media. Veconet heeft hen hierbij geholpen door de strategie uit te denken en de ludieke video's op te nemen.

Social media marketing - Creatieve campagnes - Contentmarketing - Online marketing strategie
+6

Velthuizen Keukens

Vers van de pers! Het nieuwe magazine van Velthuizen Keukens is klaar. 38 pagina's inspiratie voor jouw nieuwe keuken.

Grafisch ontwerp
+1

Velthuizen Keukens

Ontwerp keukenmagazine in de nieuwe huisstijl!

Creatieve campagnes - Grafisch ontwerp
+6

Velthuizen Keukens

Vandaag gaat de nieuwe campagne voor Velthuizen Keukens live. Zichtbaar in regionale kranten en via online marketing. Koop dit jaar een nieuwe keuken en maak kans op een teruggave t.w.v. 5.000 euro!

Google Adwords campagnes - Creatieve campagnes - Grafisch ontwerp - Webdesign
+4

Velthuizen Keukens

We hebben hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling voor Velthuizen Keukens!

Grafisch ontwerp
+4

Velthuizen Keukens

De nieuwe website van Velthuizen Keukens is live!

Google Adwords campagnes - Webdesign - WordPress CMS

Velthuizen Keukens

Work in progress: Velthuizen Keukens 2.0

Interaction design - Webdesign - WordPress CMS

Afspraak maken

Vraag hier jouw afspraak aan

Wil je onder genot van een kopje koffie of een biertje kennis maken met Veconet?
Vul hieronder het formulier in, dan zullen wij contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Partner Wordpress
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Lightspeed
Partner Klanten vertellen