Online strategie

Online strategie

Wie is je doelgroep en welke verwachtingen hebben de bezoekers van je website? Om deze vragen te kunnen beantwoorden ontwikkelen we een uitgedachte strategie. We kennen het online speelveld en we weten hoe de markt zich beweegt. We laten je vanuit een ander perspectief naar je organisatie of concept kijken. Dat geeft inzicht zodat je betere strategische beslissingen kunt nemen.

Content & Communicatie

Content & Communicatie

Welke middelen zet je in om de juiste doelgroep te bereiken? En hoe zorg je voor de juiste uitvoering? Om meer rendement te behalen is het belangrijk om precies te weten wat jouw doelgroep beweegt. Met content & communicatie helpen we je de juiste doelgroep te bereiken, met relevante en waardevolle content. Om (potentiële) klanten te raken en in beweging te brengen.

Webontwikkeling

Webontwikkeling

Voor de internetprojecten die wij realiseren, gebruiken we gebruiksvriendelijke software. Hiervoor zetten we bewezen technologie in zoals WordPress. Door het toepassen van responsive technieken hebben bezoekers ook mobiel een optimale gebruikerservaring. Om de kennis en kwaliteit hoog te houden zorgen wij voor bijscholing en bezoeken wij regelmatig events over actuele trends en ontwikkelingen.

Partner Wordpress
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Lightspeed
Partner Klanten vertellen