Overtuigende verhalen die verbinden

Contentmarketing draait om het maken, aanbieden en verspreiden van content die aansluit op de behoefte van de doelgroep. Wij helpen jou de relatie met de doelgroep te behouden en verder te versterken. Storytelling is niet voor niets uitgegroeid tot de oudste succesvolle vorm van reclame.

Content met een plan
Contentmarketing zetten we in op basis van een plan. Hoe vertel je jou verhaal, op de juiste manier en op het juiste moment? Belangrijke vragen waar we me jou over nadenken. Samen ontwikkelen we een contentplan om de doelgroep in beweging te brengen.

Strategisch en operationeel
Onze contentspecialisten helpen je op strategisch niveau de lijnen uit te zetten en die operationeel in te vullen. Van hoog-over naar de concrete inhoud en de juiste timing: wij denken met jou na over de beste boodschap. Wij maken en verspreiden content waarmee jij de doelgroep aan je kunt binden.

Volledig contentbeheer
Vertrouw volledig op onze contentspecialisten, door het contentbeheer helemaal aan ons over te dragen. Dankzij het contentplan, onze strategische en operationele begeleiding richt jij je zonder zorgen op jouw core-business. Wij creëren de content waar jouw doelgroep enthousiast van wordt.

Contentmarketing-tools
Liever zelf aan de slag met bepaalde content? Wij adviseren je hoe je handige contentmarketing-tools inzet, om jouw doelgroep effectief te bereiken. We adviseren en begeleiden of nemen de content en marketing graag voor je uit handen.


Ik wil meer informatie over:
Contentmarketing

Onder genot van een kopje koffie kennis maken met onze specialist Stefan Verschoor? Vul onderstaand formulier in dan zullen we contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Landelijke bekendheid door online marketing

Unieke betonrevolutie langs het water

Filamat

Bekijk deze case