Heb je een vraag over E-commerce?

Vraag aan Stefan

Stel jouw vraag over E-commerce.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-commerce

E-commerce

Als partner van Lightspeed bieden wij je een compleet pakket voor jouw webwinkel.

Wij bieden een compleet pakket voor het ontwikkelen van jouw webshop, in jouw huisstijl. Je kunt de webshop beschikbaar stellen in 14 verschillende talen, met uitgebreide betaalintegraties. Het beheer van de webshop kun je zelf eenvoudig regelen, want een webshop moet voor zowel de klant als voor jou gemakkelijk zijn.

Uw webshop, uw huisstijlen

De webshop bestaat uit een template die eenvoudig aan te passen is naar jouw huisstijl. Zo beslis je zelf over de achtergrond, kleuren, lettertypes, knoppen en andere elementen. Je richt je webshop geheel in naar eigen wens.

Uw shop in meerdere talen

Verkoop je ook producten in het buitenland? Dan is het belangrijk dat jouw shop ook leesbaar is voor uw internationale klanten. Het is mogelijk om de webshop in 14 talen beschikbaar te stellen. Alle standaard elementen worden automatisch voor je vertaald. De beschikbare talen zijn: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Grieks, Turks, Portugees, Pools, Russisch, Noors, Deens en Zweeds. Staat jouw gewenste taal er niet bij? Op aanvraag kunnen er talen worden toegevoegd.

Eenvoudig product beheer

Een webshop moet niet alleen voor de klant, maar ook voor jou gemakkelijk zijn. Daarom is het mogelijk om zelf op eenvoudige wijze de producten in je webshop te beheren. Zo kun je producten plaatsen in zelf aangemaakte categorieën, foto’s uploaden en de verkoopprijs aanpassen. Ook het instellen van kleuren, maten of betaalinstellingen wijzig je in een paar stappen. Je beheert alles zelf, op een gemakkelijke manier.

Uitgebreide betaalintegraties

Lightspeed biedt veel mogelijkheden aan integraties met de belangrijkste betaalinstellingen van Europa en daarbuiten. Je kunt per land aangeven welke betaalmethode zichtbaar moet zijn en of er extra kosten in rekening gebracht moeten worden. Voor Nederland biedt Lightspeed integraties met onder andere iDEAL, PayPal, Multisafepay, Sisow, Ogone en Buckaroo. Bovendien biedt de eigen oplossing ‘Lightspeed Payments’ meer transparantie en de laagste tarieven in de markt.

Voorbeelden

E-commerce

Only Deco

Nieuwe webshop voor Only Deco staat online!

Lampentotaal

LampenTotaal.nl gefeliciteerd met jullie overwinning Thuiswinkel Awards categorie Wonen & Tuin. Trots om het resultaat terug te zien!

Joy!Crafts

Nieuwe webshop voor Joy!Crafts opgeleverd!

Pedroshop

Pedroshop gefeliciteerd met de nieuwe webshop! Mooi resultaat: "In 2008 verkochten wij alleen vanuit onze showroom. Dankzij de webshops die...

Afspraak maken

Vraag hier jouw afspraak aan

Wil je onder genot van een kopje koffie of een biertje kennis maken met Veconet?
Vul hieronder het formulier in, dan zullen wij contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Partner Wordpress
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Lightspeed
Partner Klanten vertellen