Folders doeltreffend verspreiden in de regio?

Met dank aan het internet hebben we tegenwoordig talloze mogelijkheden om je doelgroep te bereiken, bijvoorbeeld via social media of met Google Ads. Maar toch geloven we ook nog stellig in de kracht van een slim ontworpen, papieren folder! Je potentiële klanten iets fysieks in handen geven zorgt voor een sterk contactmoment waarvan de boodschap op een andere manier onthouden wordt dan bij online communicatie. Bij Veconet bieden we een totaalpakket voor folders met impact: ontwerpen, drukken en verspreiden.  Zo kunnen we strategisch aan het werk gaan en zorgen we dat jouw folder niet alleen indruk maakt, maar in precies de juiste handen terechtkomt!

Onze folderverspreiding-pakketten

  A5 flyer A4 flyer
  Formaat
Formaat 148 x 210 millimeter 210 x 297 millimeter
  Papiersoort
Papiersoort 135 grams glans mc 135 grams glans mc
  Aantal
Aantal 10.000 stuks 10.000 stuks
  Opmaak
Opmaak 196,- 249,-
  Drukwerk
Drukwerk 198,- 376,-
  Verspreiding
Verspreiding Op aanvraag Op aanvraag
Offerte Offerte

Lokale marketing met écht resultaat
Doordat wij zelf de folderverspreiding op ons nemen, ben jij volledig ontzorgd. Je hoeft alleen maar je wensen en ideeën aan te dragen en wij gaan aan de slag. We zien je folder of flyer als onderdeel van een groter marketingplan. Onze getalenteerde ontwerpers maken een design dat meer is dan wat willekeurige woorden op papier: we verdiepen ons in de doelgroep en onderzoeken hoe we deze ook daadwerkelijk tot actie kunnen aanzetten. Dat garandeert dat de marketingactie meetbare resultaten oplevert voor jou als ondernemer. En daar doe je het voor, toch?

Folderverspreiding in regio Ede
Na het maken van een goed doordacht ontwerp bepalen we in overleg met jou waar je potentiële klanten precies zitten. We kunnen bijvoorbeeld specifiek folders verspreiden in Ede of exacte postcodegebieden. Zijn je klanten consumenten of juist zakelijk? Met een doordachte strategie schieten we meteen in de roos. Zo bereiken we maximaal resultaat zonder in onnodig grote oplages te hoeven drukken. Kosteneffectief en doeltreffend.


Ik wil meer informatie over:
Folderverspreiding

Onder het genot van een kopje koffie kennismaken met onze specialist Daan van Woezik? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een nieuwe huisstijl en een sprankelende website

Dé specialist in badkamers en installaties

Hek Badkamers

Bekijk deze case