Zeg meer dan 1.000 woorden

Zelfs de beste tekstschrijver kent de unieke overtuigingskracht van beeld. Zowel een webdesign als een productassortiment en succes op de sociale media kunnen niet zonder professionele fotografie. Wij hebben een eigen fotograaf in huis, ook beschikbaar om jou de fijne kneepjes van het vak te leren.

Professionele fotografie
Bij Veconet gaan we niet voor minder dan het beste, daarom hebben we een eigen professionele fotograaf in huis. Gespecialiseerd in bijvoorbeeld project- en productfotografie, als belangrijk onderdeel van zowel webdesigns als onze contentmarketing.

Masterclasses
Zelf beter leren fotograferen? Onze professionele fotograaf leert je de fijne kneepjes van het vak tijdens de werkzaamheden. Ontdek bijvoorbeeld hoe je zelf de doorvertaling maakt naar de sociale media om jouw doelgroep daar succesvol in beweging te krijgen.

Overzichtelijk beheer
Foto’s vertellen het verhaal van jouw recente werk of wie jouw organisatie is. Met onze handige softwaretool wordt het een stuk makkelijker om foto’s meteen op de juiste plaats op te slaan. Wij helpen jou het overzichtelijk en beheersbaar te houden.

Foto’s in jouw huisstijl
Professionele fotografie, eenvoudig te integreren met de huisstijl die jij online gebruikt. Wij helpen je het logo te plaatsen op iedere foto voor sociale media en op andere manieren te laten zien waar het beeld vandaan komt.


Ik wil meer informatie over:
Fotografie

Onder genot van een kopje koffie kennis maken met onze specialist Jordie Koppenaal? Vul onderstaand formulier in dan zullen we contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Unieke content creëren met projectfotografie

Al 10 jaar dé glasspecialist bij u thuis

Duinkerke Glasservice

Bekijk deze case