Breng content tot leven in jouw online magazine

Onderzoek wijst uit dat de combinatie van beeld, tekst, video en geluid de kennisoverdracht optimaliseert. Het sterkste argument voor een online magazine, dat we voor je verspreiden via sociale media of op de website beschikbaar maken.

Interactief en uitdagend
Niet zomaar content in een online magazine, maar volledig interactief en uitdagend. Ideaal om jouw doelgroep in beweging te brengen, door de content letterlijk tot leven te wekken. We combineren beeld en tekst met video en geluid, op alle devices die de doelgroep gebruik.

Magazine met video
Jouw online magazine combineert creatieve content met de enorme aantrekkingskracht van video. Naadloos geïntegreerd, bijvoorbeeld om de medewerkers achter een project te laten zien of anderen uit de doelgroep op beeld aan het woord te laten.

Volledig responsive
Het online magazine maken we beschikbaar via jouw website, de belangrijke sociale media-kanalen en linken we bijvoorbeeld in de (e-mail)nieuwsbrief. Het magazine is volledig responsive, dus komt zowel op een desktop, laptop, tablet als smartphone geweldig op de doelgroep over.

Deeplinks mogelijk
Vanuit de sociale media, de nieuwsbrief of op de website linken we het complete online magazine of specifieke onderwerpen. Dankzij deeplinks bewegen we de doelgroep precies naar de informatie die jij met tekst, beeld, video of geluid over wilt brengen.

Uitstekend meetbaar
Hoe vaak is het magazine gelezen en wat blijkt het populairste artikel? Jouw online magazine is uitstekend meetbaar, zowel om de successen te vieren als om nauwkeurig te bepalen waar het in een volgende editie wellicht nog beter kan. Wij helpen jou het maximale rendement uit het magazine te halen.


Ik wil meer informatie over:
Interactieve magazines

Onder genot van een kopje koffie kennis maken met onze specialist Jordie Koppenaal? Vul onderstaand formulier in dan zullen we contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Interactief online magazine

Hét online ondernemersmagazine

Gemeente Ede

Bekijk deze case