Heb je een vraag over Mobile & Apps?

Vraag aan Stefan

Stel jouw vraag over Mobile & Apps.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mobile & Apps

Mobile & Apps

Voor een optimale gebruikerservaring en altijd vindbaar in de mobiele wereld.

Met de gigantische toename van smartphones de afgelopen jaren, is een goed werkende en overzichtelijke mobiele site onmisbaar. Wij ontwikkelen responsive mobiele sites, waarbij we rekening houden met de vindbaarheid in Google en alle aspecten die een mobiele site aantrekkelijk en gebruikersvriendelijk maken.

Andere behoeftes

Snel een telefoonnummer vinden, een locatie achterhalen of een overzicht van de kernboodschap zien? Een mobiele website levert gewenst resultaat voor mobiel internet. Met alleen het formaat aanpassen mis je je doel!

Vindbaar op Google mobile

Door een mobiele site ben je beter vindbaar in Google. Google heeft aangekondigd websites die ‘mobile-friendly’ zijn hoger te waarderen. En op het moment dat je beter vindbaar bent in Google, komen er ook meer mensen op jouw site terecht.

Responsive

Een mobiele website moet aangepast zijn aan verschillende toestellen. Daarom bieden we een responsive webdesign, dat zich aanpast aan alle soorten smartphones. Zo is je mobiele site gebruikersvriendelijk en op elk toestel leesbaar.

Block design

Block design bevordert de leesbaarheid van je mobiele website. Door te werken met blokken, past je mobiele site zich gemakkelijk aan aan andere apparaten. Simpelweg omdat blokken gemakkelijk mee kunnen schalen.

App

Wij verzorgen de gehele ontwikkeling van apps: van het design tot de technische werking. Een mobiele applicatie is gemakkelijk in het gebruik en goed zichtbaar op een mobiel toestel. Daarnaast zorgt een app voor efficiënte communicatie met de klant en potentiële doelgroep, door hen via een populair kanaal te bereiken.

Google Mobile Sites-certificering

De Google Mobiel Sites-certificering is een certificaat dat Google aan personen toekent die hebben aangetoond dat ze experts zijn in het maken, beheren, meten en optimaliseren van Google websites voor mobiel. Onze collega’s Stefan en Daniël hebben de Google Mobile Sites-certificering behaald. Dit betekent dat zij jouw website geheel mobiel kunnen inrichten en optimaliseren, zodat je ook voor Google nog steeds belangrijk blijft.

Voorbeelden

Mobile & Apps

0800AutoLease.nl

'Mobile first' is een veelgehoorde term deze tijd, maar wat betekend het eigenlijk? Simpel gezegd: een mobiele website opzetten...

TOP Totaal

Druk met de ontwikkeling van een iOS en Android App voor TOP Totaal. 

Timechimp

Vanaf nu kun je ook je uren boeken vanaf je iPhone of iPad!

Leger des Heils

Vanaf vandaag is de Leger des Heils app te downloaden in Windows Phone Store!

Kidsroom

Nieuwe mobiele website voor Kidsroom!

Afspraak maken

Vraag hier jouw afspraak aan

Wil je onder genot van een kopje koffie of een biertje kennis maken met Veconet?
Vul hieronder het formulier in, dan zullen wij contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Partner Wordpress
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Hosting Formule
Partner Lightspeed
Partner Klanten vertellen