Stap-voor-stap naar maximaal rendement

Structureel met online marketing aan de slag? Dan is het belangrijk om een geïntegreerde online marketingstrategie te laten ontwikkelen. Waar wil je naartoe, wat zijn de doelen en hoe zorg je voor meer conversie? Wij ontwikkelen een online marketingstrategie die houvast biedt voor alle marketingactiviteiten. We kennen het online speelveld en weten hoe de markt zich beweegt. Wij ontwikkelen plan van aanpak voor de inzet van de juiste middelen op het juiste moment. Samen bepalen we de stappen voor jouw organisatie om een maximaal rendement te bereiken.

Integrale online marketingstrategie
Online marketing biedt enorme kansen, vanuit een breed scala aan mogelijkheden. Wij combineren de juiste kanalen, waardoor het resultaat groter is dan de som der delen. 1 + 1 telt op tot 3, dankzij de verschillende kanalen die elkaar versterken.

Helder plan van aanpak
Welke kanalen zijn er belangrijk om de besproken doelstellingen te bereiken en waar liggen de beste kansen? Vanuit een helder plan van aanpak maken we inzichtelijk waar zich de mogelijkheden bevinden. We bespreken de inzet in overlag, om stap-voor-stap toe te werken naar de gewenste resultaten.

Meer conversie uit online kanalen
Meer omzet is waar het onder de streep om draait, dankzij hoge conversie uit de verschillende kanalen. We houden de efficiëntie van marketinginzet scherp in de gaten om vanuit de verschillende online kanalen te werken aan meer aanvragen en betalende klanten.

Maximaal rendement
Onze strategische aanpak voor online marketing garandeert een maximaal rendement, uit de combinatie van beschikbare kanalen. Wij kennen het online speelveld en weet hoe jouw markt zich beweegt, dankzij onze uitgebreide ervaring voor klanten in de diverse branches.


Ik wil meer informatie over:
Online marketing strategie

Onder genot van een kopje koffie kennis maken met onze specialist Stefan Verschoor? Vul onderstaand formulier in dan zullen we contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Groei dankzij creatieve campagnes en marketing

Velthuizen maakt keukens om momenten in te creëren

Velthuizen Keukens

Bekijk deze case