Herkenbaar, opvallend en ideaal voor online

Een succesvol webdesign is tegenwoordig zoveel meer dan een online visitekaartje. We ontwerpen op basis van jouw huisstijl, creëren een opvallend design en programmeren pure perfectie voor online. Jouw WordPress-webdesign activeert de doelgroep en maakt op die manier het verschil.

Strategisch succesvol
Voor het ontwerp van jouw website denken we strategisch na over de boodschap, de doelgroep die je wilt bereiken en hoe we die in beweging krijgen. Door daarvoor de tijd te nemen in het voortraject pluk je daar na de oplevering van het webdesign de vruchten van.

Meer conversie
Een webdesign is pas geslaagd als dat verleidt tot conversie. Meer omzet, meer aanvragen en meer klikken naar de belangrijke pagina’s die je wilt laten zien. Al tijdens het ontwerp denken we na over online conversie, zodat jouw webdesign het hoogste rendement oplevert.

Hoger in Google
95% van alle internetgebruikers zoekt naar informatie via Google en andere zoekmachines. Wij houden bij het ontwerp van de website en specifieke pagina’s alvast rekening met een goede vindbaarheid. Dankzij doordacht webdesign staat jouw website straks hoger in Google.

Mobile First
De tablet en met name de smartphone winnen terrein bij internetgebruikers. Jouw webdesign ontwerpen we Mobile First. Daarmee garanderen we dat alle teksten, beelden en video’s zowel op desktop en laptop als op een tablet en smartphone perfect overkomen.


Ik wil meer informatie over:
Webdesign

Onder genot van een kopje koffie kennis maken met onze specialist Jordie Koppenaal? Vul onderstaand formulier in dan zullen we contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontwikkeling website en diverse online campagnes

Bruisende marktplaats voor bloemisten

Bloemenveiling Plantion

Bekijk deze case