Op zoek naar een WordPress website met vBoxx hosting?

Voor onze internetprojecten bouwen we op de bewezen succesvolle technologie van WordPress. Het CMS is eenvoudig in beheer, dankzij de updates altijd up-to-date en gebruikersvriendelijk op alle mobiele apparaten. De snelheid en het gemak maken het toegankelijk voor jou als gebruiker. Als partner van vBoxx ontwikkelen wij WordPress websites in combinatie met de snelle hostingoplossingen van vBoxx.

Ontwerp WordPress website
Na een uitgebreide brainstormsessie en inventarisatie van jullie wensen werken onze vormgevers een uitgebreide presentatie uit. We besteden zorgvuldig aandacht aan de vormgeving van de website, zodat die past bij de look & feel die jullie voor ogen hebben. Professioneel, passend bij de indentiteit, modern en goed leesbaar. Daarnaast is het heel belangrijk om de site te richten op de bezoeker, onder meer rekening te houden met een eenvoudige navigatiestructuur voor een optimale gebruikerservaring.

Backend op maat
Websitebeheer moet voor jou zo makkelijk mogelijk zijn. In WordPress pas je de website eenvoudig aan jouw wensen aan. Je beheert alles zelf, op een gemakkelijke manier. Wij ontwikkelen het CMS, met een backend op maat. Overbodige functies schakelen we voor je uit, om het overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te houden. We gebruiken niet zomaar een standaard-template die snel veroudert, maar ontwikkelen de website op maat zodat je daar ook over een paar jaar nog goed gebruik van kunt maken.

Altijd up-to-date
Software is doorlopend in ontwikkeling. Alleen een up-to-date website biedt optimale mogelijkheden en maximale veiligheid. Met onze WordPress updates & onderhoud-dienst  helpen we je online gevaren buiten de deur te houden. Bovendien zijn we je binnen het onderhoudsabonnement graag van dienst met eenvoudige gebruikersvragen.

Hoger in Google
We installeren de Yoast SEO-plugin: het ideale hulpmiddel om jouw website hoger in Google te krijgen. De plugin helpt je meerdere SEO-factoren te controleren en verbeteren, zowel technisch als op het gebied van content. De plugin controleert iedere pagina, waarover we je graag meer vertellen tijdens de oplevering.

Volledig responsive
De doelgroep bezoekt jouw website vanaf verschillende apparaten. Onze WordPress-websites zijn volledig responsive en daarmee geschikt voor desktop, laptop, tablet en smartphone. Optimaal gebruiksvriendelijk en goed leesbaar, op ieder scherm dat jouw bezoeker gebruikt.

vBoxx hosting
De hosting van vBoxx is speciaal ingericht voor WordPress websites zodat jouw website altijd op topsnelheid draait. Uitermate gebruiksvriendelijk, goed voor de omzet of aanvragen én voor de vindbaarheid in Google. Ondertussen zorgen wij ervoor dat alle plugins en instellingen up-to-date blijven, zodat die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.


Ik wil meer informatie over:
WordPress met vBoxx hosting

Onder genot van een kopje koffie kennis maken met Stefan Verschoor?
Vul onderstaand formulier in dan zullen we contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme en tent-specifieke offerteformulieren

Dé specialist op het gebied van tenten verhuren

Donselaar Tenten

Bekijk deze case Winnaar FD Gazelle awards 2018