Een veilige website dankzij aandacht voor kwetsbaarheden

WordPress-websites zijn populair: zowel bij website-eigenaren als hackers en andere kwaadwillenden. Met name plugins en (een gebrek aan) updates maken websites kwetsbaar voor aanvallen van buitenaf. Met WordPress-updates en -onderhoud houden we hackers en botnets buiten de deur.

Maandelijkse updates
Websitebeveiliging is een spel van kat-en-muis. Updates voor WordPress en plugins dichten gaten in de beveiliging die hackers weten te vinden. Wij verzorgen de kritische en andere updates voor jouw website, om problemen buiten de deur te houden.

Veilige plugins
Plugins voor WordPress voegen interessante functionaliteiten toe, om de website professioneler te gebruiken. Wij controleren zowel de plugin als de ontwikkelaar en garanderen op die manier veilig gebruik voor de website. We voorkomen kwetsbaarheden door bijvoorbeeld verouderde plugins.

Actieve monitoring
Zowel hackers als geautomatiseerde netwerken (botnets) hebben het regelmatig op (WordPress)websites voorzien. Onze monitoringsoftware houdt u website actief in de gaten en herkent aanvallen van buitenaf, zodat we kunnen optreden voordat er een probleem ontstaat.

Regelmatig onderhoud
Zoals een auto niet uit zichzelf blijft rijden heeft ook een website niet vanzelf het eeuwige leven. WordPress vraagt om regelmatig onderhoud, om de belangrijke functionaliteiten, pagina’s en andere features up-to-date te houden. Wij nemen jou die belangrijke zorg graag uit handen.


Ik wil meer informatie over:
WordPress updates & onderhoud

Onder genot van een kopje koffie kennis maken met onze specialist Daniel Doelman? Vul onderstaand formulier in dan zullen we contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Realisatie internationale websites

Producent van luxe safaritenten en lodges

Outstanding

Bekijk deze case Winnaar FD Gazelle awards 2018