Webontwikkeling

Dankzij gebruiksvriendelijke toepassingen profiteer jij van alle mogelijkheden van professionele webontwikkeling. We gebruiken bewezen technologie zoals WordPress en gebruiken 100% responsive-technieken om gebruikers op een desktop, laptop, tablet en smartphone de beste online ervaring te bieden. Veconet is jouw specialist voor aansprekend webdesign, maatwerk WordPress CMS-systemen, WordPress updates en onderhoud en interactieve magazines die de doelgroep bewegen.

Gebruiksvriendelijke resultaten
Het geldt voor webdesign, het WordPress CMS, de updates en het onderhoud en ook voor onze interactieve magazines: de gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Wij ontwikkelen websites en toepassingen die jij makkelijk kunt gebruiken. We verlagen de drempel, zodat jij online kunt groeien met de inzet van professionele middelen.

100% responsive: optimale gebruikservaring
Zowel onze webdesigns als de maatwerk backend van het WordPress CMS is altijd 100% responsive. Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep op een desktop, laptop, tablet en smartphone de best mogelijke online ervaring heeft. Jouw website of interactief magazine ziet er op ieder apparaat geweldig uit.

Volledig op de hoogte
We gebruiken state-of-the-art-technologie voor WordPress en ontwerpen op basis van de laatste trends en inzichten. Wij bezoeken regelmatig events op het gebied van webontwikkeling en nemen deel aan inspirerende sessies om onze kennis op peil te houden. Bovendien nemen we de tijd voor bijscholing, zodat jij kunt vertrouwen op de meest actuele kennis met een schat aan ervaring.

“Gebruiks-vriendelijk werken met professionele toepassingen”